top of page

Wie zijn de lesgevers?

17893849961303127.jpg

Sabrina Van Hoof is...

Founder of Flow Pilates&Yoga Coaching, geboren en getogen in Lier (weliswaar met vele buitenlandse avonturen). 

Ik ben, naast enkele commerciële en toeristische werkervaringen, al 22 jaar actief in de fitnessbranche als lesgever in verschillende aerobicsvormen.

Een 17-tal jaren geleden ben ik me gaan verdiepen in de wondere wereld van yoga en pilates en heb enkele leerrijke opleidingen achter de rug; o.a. BodyBalance (Les Mills), Vinyasa Ashtanga Yoga (o.l.v. Elsie Mathijssens via Nike Academy), Teacher Training Anusara Vinyasa Yoga bij Joachim Meire Gent),  Yin Yoga Teacher Training olv Mirjam Wagner (Yoga Therapy Mallorca), Kinder-en tieneryoga bij Aliaom, Frankrijk), Peak Pilates Trainer o.l.v. Master Trainer Yves De Moor van Y-Pilates te Vinderhoutem. 

En ik leer elke dag bij; van andere inspirerende teachers, van mijn deelnemers, van mijn gezin...

Als zaakvoerder van Flow Pilates &Yoga en van MissMilla webshop (genoemd naar mijn 14-jarige ‘spring in ’t veld’ dochter), ben ik een bezig bijtje, beetje rusteloos. Yoga helpt me om mijn geest ‘leeg’ te maken; me van negatieve energie te ontladen, los te laten en te aanvaarden. Ik ben een gymnaste en entertainer in het buitenland geweest en heb ook aan aerobicswedstrijden deelgenomen, waarbij mijn lichaam en geest sterk onder druk kwamen te staan. Door het beoefenen van yoga en pilates blijft mijn lichaam sterk, mijn spieren soepel en het houdt me fit en gezond. Het helpt je om positiever in het leven te staan! 

Ik hou van variatie (wat zich ook reflecteert in mijn lessen). Mijn doel is om op een veilige manier yoga en pilates te doceren en mijn deelnemers vol vertrouwen te inspireren en te motiveren. Elke mens en ieder lichaam is uniek. Iedereen kan aan yoga of pilates doen (mits soms aangepaste oefeningen).

Bij Flow kan je terecht voor persoonlijke coaching, per 2, groepslessen in relatief kleine groep, events/teambuilding op aanvraag @the office, @home en voor atleten.

Kwaliteit boven kwantiteit!

Gans ons leven is 'flow' (beweging), vandaar de toepasselijke naam voor mijn lessen: Flow Pilates&Yoga.

Mijn moto is dan ook: "Energy flows where attention goes". Zalig toch?!

Kristel yoga.JPG

Hallo, mijn naam is Kristel Ketele, 

kinesiste van opleiding. 

Gezondheid in het algemeen heeft me van kindsbeen af gepassioneerd. In mijn job als kine kon ik mensen helpen en stimuleren om beweeglijkheid te bevorderen en bewust te bewegen. 

Na de geboorte van mijn derde dochter ben ik echter gestopt met de praktijk om meer tijd voor de kids te hebben. Voor ik het goed en wel besefte groeiden ze op tot prachtige meiden/jonge vrouwen die stilaan onder moeders vleugels uitvliegen.

De combinatie met persoonlijke tegenslagen maakten dat ik terug op zoek ging naar "mijn weg".

De passie voor gezond bewegen bracht me uiteindelijk bij Yoga, maar ik ontdekte dat Yoga zoveel meer is.

Ik volgde een teacher opleiding bij Yogalife, aanvullend elemental prana vinyasa bij Nele van Poucke en workshops met Simon Park. 

Yoga heeft me heel veel geboden en ik hoop nog veel bij te kunnen leren. Ik zie het als een voorrecht dat ik mijn ervaringen kan delen in de les en mensen kan inspireren en kan meenemen in de flow.... even je "to do lijst" loslaten, "landen" op de mat, "hier en nu", dichter bij jezelf komen, innerlijke rust vinden. 

 

Ik probeer veel afwisseling te brengen in de lessen, steeds met een mix van rustige, tragere poses (yin) en een iets pittigere flow (yang).... geen angst, deze lessen zijn geschikt voor alle niveau's ;-)

Welkom op woensdagavond in het Schoppeke van 20u tot 21u voor een zalige, ontspannende yogasesssie zodat je met een 'zen'gevoel naar huis gaat.

bottom of page