Wie zijn wij? 

Ik yoga.jpg

Sabrina Van Hoof is...

Founder of Flow Pilates&Yoga Lier, geboren en getogen in Lier (weliswaar met vele buitenlandse avonturen). 

Ik ben, naast enkele commerciële en toeristische werkervaringen, al 20 jaar actief in de fitnessbranche als lesgever in verschillende aerobicsvormen.

Een 10-tal jaren geleden ben ik me gaan verdiepen in de wondere wereld van yoga en pilates en heb enkele leerrijke opleidingen achter de rug; o.a. BodyBalance (Les Mills), Vinyasa Ashtanga Yoga (o.l.v. Elsie Mathijssens via Nike Academy), Teacher Training Anusara Vinyasa Yoga bij Joachim Meire Gent),  Yin Yoga Teacher Training olv Mirjam Wagner (Yoga Therapy Mallorca), Kinder-en tieneryoga bij Aliaom, Frankrijk), Peak Pilates Trainer o.l.v. Master Trainer Yves De Moor van Y-Pilates te Vinderhoutem. 

En ik leer elke dag bij; van andere inspirerende teachers, van mijn deelnemers, van mijn gezin...

Als zaakvoerder van Flow Pilates &Yoga en van MissMilla webshop (genoemd naar mijn 11-jarige ‘spring in ’t veld’ dochter), ben ik een bezig bijtje, beetje rusteloos. Yoga helpt me om mijn geest ‘leeg’ te maken; me van negatieve energie te ontladen, los te laten en te aanvaarden. Ik ben een gymnaste geweest en heb ook aan aerobicswedstrijden deelgenomen, waarbij mijn lichaam en geest sterk onder druk kwamen te staan. Door het beoefenen van yoga en pilates blijft mijn lichaam sterk, mijn spieren soepel en het houdt me fit en gezond. Het helpt je om positiever in het leven te staan! 

Ik hou van variatie (wat zich ook reflecteert in mijn lessen). Mijn doel is om op een veilige manier yoga en pilates te doceren en mijn deelnemers vol vertrouwen te inspireren en te motiveren. Elke mens en ieder lichaam is uniek. Iedereen kan aan yoga of pilates doen (mits soms aangepaste oefeningen). Bij Flow kan je terecht voor persoonlijke coaching, in relatief kleine groepjes. Kwaliteit boven kwantiteit!

Gans ons leven is 'flow' (beweging), vandaar de toepasselijke naam voor mijn lessen: Flow Pilates&Yoga.

Mijn moto is dan ook: "Energy flows where attention goes". Zalig toch?!

Ik geef Pilates, Flow Yoga,  Start-to-Pilates reeks, workshops Pilates en Yoga en online lessen. 

 

Wendy Claessens yoga.jpeg

Wendy Claessens

Yin Yang & Restorative Yoga Teacher

Sinds geruime tijd is Wendy een echte yinyoga-adept. Na een zware rugoperatie enkele jaren geleden ontdekte zij yoga en geloofde ze echt in de heilzame kracht ervan. Na een burn-out was yinyoga haar redding. Ze slaagde erin om, grotendeels met behulp van deze rustige yoga, te vertragen en te verstillen. Even een moment voor jezelf nemen is zo belangrijk in deze hectische tijden.

Na enkele jaren zelf te praktiseren, volgde ze de Yin Teacher Training bij Mirjam Wagner (Yogatherapy Mallorca).

 

Haar moto is nu: smile, breathe & go slowly. Wendy is blij dat ze nu  haar passie kan delen met anderen en kan doorgeven.

Wendy geeft Yin Yoga op donderdagavond, Restorative Yoga & meditatie in de weekends en zal ook workshops geven.