top of page

SINGLE POST

My favorite yoga spot


Lockdown=slow-down

Hallo lieve Flow'ers,

Hier mijn eerste blog naar allen die iets meer willen te weten komen over yoga en pilates; info over bepaalde poses, work-out van de week, relaxatietechnieken, maar ook over gevoelens, reizen; kortom alles wat ik wil delen met jullie over mijn kijk,beleving en de 'wereld' van Flow Pilates&Yoga Lier.

In deze bizarre tijden van lockdown, leek het me een goed idee om iets neer te pennen. Lockdown=slow down voor de meesten, maar toch een woelige, verwarrende, verontrustende periode sinds het begin tot nu. In het begin filmde ik enkele keren per week mezelf om mijn gevoelens en bevindingen te kunnen uiten. Dit deelde ik enkele keren met mijn deelnemers en mijn dierbaren.Door 'live' iets te delen, leef je in het moment en geeft het je de mogelijkheid jezelf te uiten en de woorden te gebruiken die het eerst in je opkomen, vaak zonder schroom. Deze periode namen de meeste mensen uitvoerig de tijd om via Skype, Facetime, Zoom, Houseparty enz in contact te komen met elkaar om zo het isolement een stukje te kunnen doorbreken. En het deed deugd. Zo ook onze lessen gingen van live in de zaal naar live online. Ik ben een visueel ingesteld persoon en vind dat door je gezicht te tonen terwijl je communiceert, je een groot deel vna jezelf 'bloot' geeft. Je gezichtsuidrukking en ogen liegen namelijk nooit! schrijvenk ben net gestartaangezien we allen in hetzelfde schuitje zitten van de lockdown sinds 13/3/2020, To create your first blog post, click here and select 'Add & Edit Posts' > Published Posts > This is the title of your first post. Great looking images make your blog posts more visually compelling for your audience, and encourage readers to keep coming back. To create your first blog post, click here and select 'Add & Edit Posts' > Published Posts > This is the title of your first post. Great looking images make your blog posts more visually compelling for your audience, and encourage readers to keep coming back.

bottom of page